Diensten

Wij hebben onze dienstverlening gespecialiseerd zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Wij kunnen uw administratie en administratieve verplichtingen volledig uit handen nemen voor u zodat u zich bezig kunt houden met ondernemen. Uiteraard zijn wij er (voor iedereen die bepaalde zaken zelf wil regelen) ook voor u om te adviseren en begeleiden. Lees wat wij kunnen beteken voor uw bedrijf of situatie:

MKB (tot 50 medewerkers) »
ZZP »
Particulier »

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft inzicht in wat Solid Controlling voor u kan betekenen. Neem gerust contact met ons op of maak uw afspraak direct online.

Bedrijf, ZZP én particulier

Bij Solid Controlling zijn administratieve en financiële zaken in betrouwbare handen. Of het nu gaat om advies of om het beheren van de financiële administratie. Solid Controlling bestaat sinds 2008 en heeft in de loop der jaren een zeer tevreden en diverse klantenkring opgebouwd. Iedere klant heeft een eigen verhaal en een unieke vraag. Solid Controlling behandelt deze altijd met de grootste aandacht en zorg.

Altijd duidelijkheid vooraf

Solid Controlling werkt met een vooraf afgesproken maandelijks tarief. Voorafgaand aan ieder kalenderjaar weet u exact wat de kosten zijn voor het verwerken van de financiële administratie voor dat jaar. Er zijn geen bijkomende kosten tenzij u in overleg een andere dienst afneemt. Ook dan is vooraf bekend wat daarvan de kosten zijn. Dat is duidelijk en voorkomt financiële tegenvallers.

Maak een afspraak

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft inzicht in wat Solid Controlling voor u kan betekenen. Heeft u een vraag? Bel ons op 072-8200257 of stuur een e-mail naar info@solidcontrolling.nl.